At lære et nyt programmeringssprog kan være udfordrende, men det åbner også døren til en verden af muligheder.

Her er nogle grunde til, at du bør lære et nyt programmeringssprog:

1. Du lærer vigtige færdigheder, der er efterspurgte

2. Du vil have det sjovt at gøre det

3. Det opbygger dit selvværd

4. Du tjener flere penge, fordi du har mulighed for at oprette software og webapplikationer i høj kvalitet

5. Det er en mulighed for personlig vækst og udvikling

6. Det er en mulighed for at tage din portefølje på i fremtidige interviews eller når du søger job hos teknologivirksomheder som Google, Facebook, Amazon og Apple

7. Det vil give dig en konkurrencefordel i forhold til dine jævnaldrende på arbejdsmarkedet

12 grunde til at begynde at lære programmering

Hver person skal lære at kode. Verden ændrer sig i et hurtigt tempo, og det er vigtigt for alle at vide, hvordan man koder.

Programmering er en vigtig færdighed i det 21. århundrede. Det giver dig mulighed for at gøre en forskel og forme fremtiden for dit arbejde og verden omkring dig.

Programmering kan være svært, men det betyder ikke, at det ikke er værd at lære – bare gå til det som alt andet! Start med et kursus, der får dig hurtigt i gang, og se dine færdigheder vokse med hver lektion.

1. Få et højere niveau med dine færdigheder til roller som webudvikling eller iOS -appudvikling, og boost dine karrieremuligheder

Du kan bruge alle de færdigheder, du har lært i din karriere, og derefter tilføje AI -assistance til at hjælpe dig

Tidligere ville det tage meget tid for en dedikeret udvikler eller iOS -appudvikler at lære alt, hvad de har brug for til deres job. Da AI hjælper deres læringsproces, kan disse fagfolk fokusere på de færdigheder, de bruger i deres daglige arbejde.

Der er mange fordele ved AI -skriveassistenter – hurtigere skrivehastighed, mere produceret indhold og arbejde af højere kvalitet. For eksempel, hvis en forfatter kæmper med forfatterblok, kan en assistent skrive for dem. Dette er nyttigt, fordi det sparer tid for både forfatteren og virksomheden.

2. Forskellige programmeringssprog derude, så du kan ændre din karrierevej afhængigt af hvad du brænder for og branchen har brug for

Der er så mange programmeringssprog derude, så du kan ændre din karrierevej alt efter, hvad der interesserer dig. Python, C ++ og Java er nogle af de programmeringssprog, som mange programmerere bruger i dag.

Programmering er ikke begrænset til disse tre sprog. Der er mange andre programmeringssprog til rådighed, f.eks. Groovy, JavaScript og Kotlin. Alle disse forskellige programmeringssprog tilbyder forskellige færdigheder og jobmuligheder.

3. Du vil aldrig stoppe med at lære generelt, hvilket er spændende!

4. Lær ét sprog for at starte en succesrig blog eller virksomhed, når du er klar til at gøre den store indsats!

Der er så mange sprog at vælge imellem. Hvilken skal du lære?

Det første trin i valget af dit sprog er at beslutte, hvilken type indhold du vil producere. Hvis du ønsker at starte en blog og vil skrive om sundhedsemner, bør du lære spansk eller engelsk, fordi det er det mest talte sprog i verden.

5. Forskellige perspektiver og indsigter fra forskellige mennesker fra forskellige kulturer kan være utroligt værdifulde i enhver branche- især

Forskellige perspektiver og indsigter fra forskellige mennesker fra forskellige kulturer kan være ude, fordi de er for forskellige.

En undersøgelse foretaget af Pew Research Center viste, at 54% af amerikanske voksne, der blev bedt om at vælge mellem to side-by-side-billeder af et generisk produkt (f.eks. Pære) uden mærkning eller beskrivelser, valgte det, der var dyrest. Derimod valgte kun 25% af dem, der blev bedt om at vælge mellem en pung og en pung, den dyrere taske, som er mere end dobbelt så mange som den generelle befolkning.

Derfor er det vigtigt at overveje mangfoldighed i din marketingstrategi, så du kan inkludere alle typer kunder og målrette dem passende med dit produkt eller din service.